Bliv en del af Resino’s globale netværk af distributører!

Tilbyder din virksomhed produkter til flexo trykkerier? Resino Trykfarver søger distributører verden over til Resinos rejse mod global ekspansion.

Resino har opnået en position som markedsleder på verdensplan i trykfarver for Pølseskind og Hygiejne non-woven. Derudover tilbyder Resino trykfarver til Krympe- og strækfilm og -poser, Farma og medico, Fødevareemballage og Generel emballage.

Nu glæder Resino sig til at yderligere udfordre verden ved at udvide dens globale tilstedeværelse, hvor nye partnerskaber kommer ind i billedet.


Segmenter til straks udvidelse

“Resinos strategier for global udvidelse er blevet etableret, og vi søger at udvide vores højtydende vandbaseret og UV-hærdende farveteknologi i segmenter som: materialer med fødevarekontakt, in-mould labels, lidding-film, lami-tuber og specialemballage,” siger Niels Nielsen, kommerciel direktør hos Resino.

Hvis din virksomhed allerede tilbyder supplerende produkter eller har kontakter i disse segmenter, kan det være meget interessant for dig at være en del af Resinos globale netværk af distributører.


Troværdigt og dedikeret partnerskab

Resino stræber altid efter en fælles succes med målet om at forbedre livet for de fremtidige fælles kunder. Derudover værdsætter Resino et tæt partnerskab med sine distributører bygget på tillid og dedikation, hvor nøglen er baseret på klar og ærlig kommunikation. Derfor kan de nye distributører forvente et tæt partnerskab, hvor din virksomhed bliver en integreret del af Resino.


Lyder dette partnerskab spændende for dig?

Resino byder dig velkommen til at sende en mail til Niels Nielsen på: nn@resino.dk.

Skriv venligst i mailen en præsentation af din virksomhed og tanker om, hvordan Resino og din virksomhed kan hjælpe hinanden med at skabe en fælles succes.

Vil du lære mere om Resino? Besøg hjemmesiden for at se mere: www.resino.dk.