Om os

Trykfarver

individualiserede trykfarver

Resinos innovative tilgang til produktudvikling, gør det er muligt for os at udvikle løsninger, der er specielt tilpasset vores kunders behov og krav.

Særlige krav

Resino Trykfarver A/S har specialiseret sig i at udvikle trykfarver til tryk på vanskelige substrater, og i farver til almindelig brug til emballage.

Vi er førende i verden inden for udvikling af trykfarve til tryk på pølseskind, og har en stærk position med farver til fødevareemballage, bleer, etiketter, tape, gavepapir mv.

Som kunde hos Resino er du garanteret

Høj kvalitets trykfarver til alle formål.

Et sikkerhedsnet i form af omfattende teknisk support.

Højt kvalificeret teknisk service rådgivning
på alle områder.

Produktkvalitet

Vores høje produktkvalitet og service, gør Resino til en indlysende samarbejdspartner, når du anvender trykfarver til substrater, der kræver særlige egenskaber.

Resino er registreret som et fødevarekontakt firma – se den seneste inspektionsrapport her.

Vi tilbyder

Nyheder

Seneste
Nyheder

Nyt medlem i Resinos bestyrelse

Resino byder velkommen til Katrine Bjarkov Benthien som nyt bestyrelsesmedlem. Katrine Benthien kommer med mange års erfaring indenfor strategi og forretningsudvikling, og har en baggrund hos blandt andet Matas, Coloplast og fra konsulent verdenen.

Læs mere »

Corona actions April 8

The Easter closing is knocking on our doors and it is time for a corona update. I would like to thank you, our loyal customers, for placing your orders well in advance. This helps us to plan manufacturing and deliver to you in time in full.

Læs mere »

Kontakt os